Ötöt rúgtunk, egyet sem kaptunk

Csapatunk újabb felkészülési mérkőzést játszott: ezúttal egy horvát ellenféllel, az SNK Baranja Belje együttesével találkoztunk. Hamar kiderült, hogy csak idő kérdése, mikor szerzünk vezetést fiatalokkal teletűzdelt együttesünkkel, egyértelműen jobbak voltunk – szurkolóink örültek is a szép támadásoknak, értékelték, hogy igyekeznek játékosaink.

Az első gólt aztán Wittrédi Dávid lőtte, miután gyönyörű cselekkel becsapta a védőket, majd még az első félidőben következett Kiss Krisztián. A szünet után sokáig maradt a 2-0, a hajrában azonban jött a “sorcsere”, és padlóra küldtük ellenfelünket, hiszen Kónya Dávid kétszer is betalált, s egyszer Beke Péter is eredményes volt.

Amellett, hogy ismét sok góllal nyertünk, azt is észre kell venni, hogy nagyon masszívan, stabilan védekezünk: sem a Kecskemét, sem a Pécsvárad, sem a horvát csapat nem tudta bevenni a kapunkat, egyedül a Mohácsnak sikerült egyszer. Folytatás szombaton, amikor is az NB II-es Szolnoki MÁV FC-vel mérkőzünk meg, Csákváron.


Felkészülési labdarúgó-mérkőzés
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya, 100 néző.
PMFC – SNK Baranja Belje 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Wittrédi (20.), Kiss K. (32.), Kónya D. (76., 80.), Beke (88.).

PMFC: Sólyom (Somogyi, 60.) – Ulakity (Kónya K., 69.), Tieger (Erdős, 69.), Gajág (Puskás, 69.), Varga (Szabó, 69.) – Rácz (Nagy, 6ö.), Keresztes (Horváth, 69.) – Károly (Bata, 69.), Wittrédi (Beke, 46.), Kiss – Mojzer (Kónya D., 69.). Vezetőedző: Márton Gábor.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram