Az NB II-es Szolnok ellen folytatjuk

Márton Gábor vezette NB III-as labdarúgócsapatunk négy, egyaránt hazai pályán sikeresen megvívott felkészülési mérkőzést követően ezúttal idegenben teszi próbára magát. A PMFC február 10-én, szombaton 14:00 órakor az NB II-es Szolnoki MÁV FC ellen lép pályára, Csákváron.

A semlegesnek mondható helyszínre azért esett a választás, mert a szolnoki kék-fehérek jelenleg Sárváron edzőtáboroznak, emiatt a felek korábban arra a megállapodásra jutottak, hogy félúton találkoznak. Ez lesz egyébként a pécsiek egyetlen idei téli edzőmeccse, amelyet nem hazai közönség előtt vívnak meg.

A Balogh Pál trenírozta Szolnoki MÁV FC a másodosztályú pontvadászat tízedik helyén telel, a tavaszi szezonra való felkészülést pedig már január 8-án elkezdték. A rávezető edzéseket követően hamar belevetették magukat az előkészületi találkozók sűrűjébe, eddig összesen hét összecsapáson vannak túl.

A kezdés némileg döcögősen indult a Tisza-partiak számára, ugyanis az NB III-as Érdtől 3-0-ra, majd a szintén harmadik vonalban szereplő Jászberénytől 3-1-re kaptak ki. A folytatásban viszont 1-0-ra nyertek az NB II-es Soroksár vendégeként, aztán 3-1-re győztek az NB III-as ESMTK vendégeként, majd a másodosztályú Békéscsaba ellen 3-0-ra végeztek.

A szolnokiak múlt vasárnap óta állomásoznak Sárváron, Vas megyében már további két felkészülési meccsen vannak túl. A harmadik vonalbeli Pápa ellen 1-1-es döntetlent játszottak, míg a Gyirmóttól 3-1-es vereséget szenvedtek. Ám még mielőtt a kék-fehérek szombaton összetalálkoznának a mieinkkel, még a Sopronhoz is ellátogatnak.

Együttesünk számára mindenképpen izgalmas és nem utolsósorban tanulságos lesz a Szolnok elleni idegenbeli erőpróba, amely során némileg körvonalazódhat, hogy csapatunk hol tart a felkészülésben és mire képes egy papíron erősebb alakulattal szemben. A találkozót élő, szöveges formában közvetítünk a pmfc.hu-n!


Felkészülési mérkőzés
Szolnoki MÁV FC – PMFC
2017. február 10., szombat, 14:00
Csákvár, Vöröskapu u. 14.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram