Focimeccs Valentin napra

FRISSÍTÉS: Változott a szombati edzőmérkőzés helyszíne, így február 17-én, 14:00 órától a Verseny utcai Várkői Stadionban fogadjuk a Videoton FC II. gárdáját!

Jó úton halad a tavaszi bajnoki szezonra való felkészülésben a PMFC, amely múlt szombaton zsinórban ötödik edzőmeccsét is behúzta. A Márton Gábor vezette piros-feketék ezúttal magasabb osztályban szereplő ellenféllel, az NB II-ben tízedik helyezett Szolnoki MÁV FC-vel találkoztak Csákváron, s meggyőző játékkal 2-1-es győzelmet arattak. A mérkőzésről bővebben ITT írtunk.

Az előkészületi találkozók sora ezzel még bőven nem ért véget, mert a mecsekaljai labdarúgócsapat ezen a héten kétszer is hazai közönsége előtt lép pályára. Február 14-én, szerdán 17:00 órától a horvát harmadosztály keleti csoportjának élén telelő NK BSK Bijelo Brdo lesz a vendég a Stadion utcai műfüves pályán, míg február 17-én, szombaton 14:00-tól az NB III-as Videoton FC II. alakulata érkezik a Várkői Stadionba.

Az edzőmérkőzések megtekintése továbbra is mindenki számára díjtalan. A kilátogató szurkolókat szerdán a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részre, míg szombaton a Szigeti út felőli ülőhelyi szektorokba várjuk. A belépés az előbbi meccsre a Stadion utca felőli kiskapun, utóbbi esetében pedig a Szigeti út felőli bejáratokon lehetséges, ahol büfé is várja majd a kilátogatókat.


Felkészülési mérkőzés
PMFC – NK BSK Bijelo Brdo
2018. február 14., szerda, 17:00
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya

Felkészülési mérkőzés
PMFC – Videoton FC II.
2018. február 17., szombat, 14:00
Pécs, Várkői Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram