Szerdán horvát ellenfél érkezik

Február 14-én, avagy Valentin napján az emberek világszerte virággal, apró ajándékkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket. Mi is gondolunk szurkolóinkra, de egészen mással okoznánk örömet, mégpedig úgy, hogy egy hajtósnak ígérkező, remélhetőleg sok pécsi góllal megspékelt edzőmeccsre invitálunk mindenkit.

Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk ugyanis ma 17:00 órakor játssza hatodik felkészülési találkozóját, amely során a piros-feketék az NK BSK Bijelo Brdo alakulatát fogadják hazai környezetben, a Stadion utcai műfüves pályán.

Az Eszékhez közeli gárda a horvát harmadosztály keleti csoportjának élén telel. Davor Rupnik tanítványai az őszi pontvadászat során 8 győzelem mellett 4-szer végeztek döntetlenre és 3-szor szenvedtek vereséget. 23 rúgott góljuk mellett 13 kapott talált szerepel.

Az NK BSK Bijelo Brdo játékereje – a korábbi szintén horvát SNK Baranja Belje csapatához hasonlóan – ismeretlen számunkra, de a déli szomszédok általános mentalitását, harciasságát ismerve biztosan méltó ellenfelei lesznek az eddig az alapozás során hibátlanul szerepelő piros-feketéknek. Bajnokságukban pedig megelőzik az Eszék II.-t, és a Pozegát, akikkel tavasszal megmérkőztünk.

A 17:00 órakor kezdődő edzőmérkőzés megtekintése továbbra is mindenki számára díjtalan. A kilátogató szurkolókat szerdán a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részre várjuk. A belépés a Stadion utca felőli kiskapun lehetséges, ahol büfé is várja majd a kilátogatókat.


Felkészülési mérkőzés
PMFC – NK BSK Bijelo Brdo
2018. február 14., szerda, 17:00
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram