Programváltozás – a Szászvárt fogadjuk

Nem éppen zökkenőmentesen alakul a téli felkészülési időszak, a hozzánk érkező csapatok ugyanis sorra mondják le a már korábban lekötött felkészülési találkozókat.

Hasonló eset zajlott le most is, hiszen a program szerint PMFC a Tolna megyei I. osztályban szereplő Majosi SE gárdája ellen vívta volna meg a tavaszi rajt előtti főpróbáját. A vendégek tegnap betegségre hivatkozva azonban lemondták a meccset.

Szerencsére nem marad el a pécsiek nyolcadik, egyben utolsó edzőmérkőzése, csak éppen egy baranyai csapatot fogadunk. Február 24-én, szombaton 15:00-kor egykori riválisunk, a Szászvár SE látogat el a Stadion utcai műfüves edzőpályára.

Tóth Máté legénysége a tabella 5. helyéről várja a folytatást, amely számukra hétvégére volt kiírva, de a megyei szövetség a kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztotta a rajtot, így aztán elvállalták a pécsi vendégszereplést.

A piros-feketék főpróbája díjtalan. A kilátogató szurkolókat a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részre várjuk. Belépés a Stadion utca felőli kiskapun lehetséges, ahol büfé is várja majd a kilátogatókat.


Felkészülési mérkőzés
PMFC – Szászvár SE
2018. február 24., szombat, 15:00
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram