Vásárolja meg tavaszi szezonbérletét!

Március elején elrajtol az NB III Közép-csoportjának tavaszi idénye, melynek során eldől a feljutás kérdése. A bajnoki címre esélyesek között szereplő PMFC a harmadik helyről várja a szezont, csupán egy ponttal lemaradva a pillanatnyilag második helyezett Tiszakécske, kettővel pedig a listavezető Dunaújváros mögött.

Remélhetőleg a tavasz folyamán ismét sokan velünk tartanak a menetelésben. Éppen ezért mostantól megvásárolható a Stadion utcai klubházban a szezonbérlet, a megszokott módon 2.500 Forintért. Ezért cserében 6 hazai bajnoki mérkőzést biztosítunk, amelyek között van a két legnagyobb rivális, a Tiszakécske és a Dunaújváros elleni rangadó is.

IMG_6475

Első hazai találkozónkat március 17-én, szombaton játsszuk, reméljük, addigra minden érdeklődő be tudja szerezni tavaszi belépőjét. A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve. A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink továbbra is ingyenesen látogathatják mérkőzéseinket. Természetesen, ha támogatni szeretnék a csapatot, vagy emlékbe vásárolnának bérletet, van rá lehetőség.

A PSN Zrt. és a PMFC vezetésének gesztusaként jegyárainkon nem emeltünk, továbbra is 500 Ft-ba kerülnek majd. Ne maradjon le egy hazai PMFC-meccsről sem, váltson szezonbérletet és szurkoljon a csapatnak a Stadion utcában! A klubház emeleti pénztár nyitva tartása hétfőtől csütörtökig 8:00-tól 16:00-ig, pénteken 8:00-tól 14:00-ig.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram