Jön a tavasz, kezdődhet a bajnokság!

A múlt heti kemény telet az előrejelzések szerint végre igazán tavaszias idő váltja. Ez pedig azt ígéri, hogy a PMFC végre tényleg megkezdheti tavaszi bajnoki menetelését a múlt heti elmaradt találkozó után.

A baranyai piros-feketék egy másik piros-fekete együtteshez látogatnak, a fővárosba. A tavalyi NB I-es bajnok Budapest Honvéd második számú csapata lesz az ellenfél, akik leginkább a kiesés elkerüléséért vannak harcban.

A soros játszótárs feltérképezésénél a szokásos problémával szembesülhetünk, nem tudjuk, kikből is fog állni a keret, nem tudhatjuk, kik „játszanak majd vissza”. A pécsieknek ezért célszerű a saját játékukra koncentrálni, annál is inkább, mert augusztusban hiába fociztuk le a fővárosiakat és alakítottunk ki rengeteg helyzetet, ők mégis megtréfáltak minket és 0-1-re nyertek.

Van tehát miért revánsot venni Pisont István együttesétől! Ami riválisainkat illeti, egyik csapat sem tudott játszani múlt héten. Most szombaton a Dunaújváros Szekszárdra, a Tiszakécske Kozármislenybe, vasárnap pedig a SzEOL Paksra látogat.


NB III Közép-csoport, 18. forduló
2018. március 11., vasárnap, 14:30
Budapest Honvéd-MFA II. – PMFC
Bozsik Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram