Bajnokesélyesek csatája Újmecsekalján

Márton Gábor ugyan leszögezte a Budapest Honvéd-MFA II. elleni győzelem után, hogy nem tulajdonít nagy jelentőséget a most szombati Tiszakécske elleni meccsnek, ám elismerte, amelyik csapat nyer, az lépéselőnybe kerülhet a bajnoki címért folytatott küzdelemben. Igaz, hogy még bőven van hátra találkozó ebből a pontvadászatból, ám most a tavaszi szezon egyik legpikánsabbnak ígérkező bajnokija vár a PMFC-re.

Labdarúgócsapatunk, amely jelenleg a második helyen áll, az NB III Közép-csoport 19. fordulójában (a Dunaújváros egy meccsel kevesebbet játszott), március 17-én, szombaton 15:00 órakor a Stadion utcában fogadja a pillanatnyilag egy pont különbséggel az élen álló Duna Aszfalt TVSE gárdáját. Nem titkolt célja mindkét együttesnek a pontvadászat megnyerése, így biztosan kemény összecsapásnak lehetünk majd szombaton szemtanúi Újmecsekalján. A győzelemhez természetesen szükség lesz szurkolóinkra is, reméljük, minél többen buzdítják majd a piros-feketéket a lelátón.

A pécsiekkel együtt a tiszakécskeiek is győzelemmel kezdték az évet. Mint ismert, a baranyaiak a Budapest Honvéd-MFA II. otthonában arattak 2-1-es sikert, míg a Bács-Kiskun megyeiek a Kozármisleny FC vendégeként nyertek 3-0-ra. A dobogósok közül egyedül a Dunaújváros PASE gárdája nem játszott hétvégén, Szekszárdon ugyanis játékra alkalmatlan volt a pálya talaja. A Fejér megyeiek az első elhalasztott, Szentlőrinc SE elleni hazai meccset most szerdán pótolják, majd szombaton az Iváncsa KSE-t fogadják.


NB III Közép-csoport, 19. forduló
2018. március 17., szombat, 15:00
PMFC – Duna Aszfalt TVSE
Pécs, PMFC Stadion


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram