U14

Pályán az utánpótlás

Csak U16-os csapatunk tudott nyerni hétvégén.

U19-es bajnokság, II. osztály, 18. forduló
Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – PMFC 1-0 (1-0)
Edző: Horváth Zoltán

– A 90 percből 80-at az ellenfél térfelén játszottuk, támadó játékunkról mindent elmond, hogy nem sikerült gólt szereznünk. Ellenfelünk teljesen védekezésre kényszerült, amiből csak előre vágott labdákkal próbálkoztak. Nagy egyéni hiba előzte meg a kapott gólunkat, de volt 85 percünk, hogy tovább lépjünk belőle, de azoktól a játékosoktól, akiktől ezt várnám, nem tudták megoldani – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 18. forduló
PMFC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-4 (1-1)
Pécsi gólszerző: Policsek Benedek (14.)
Edző: Kósa Sándor

– Egy félidőn keresztül elfogadható teljesítményt nyújtottunk, vezetést szereztünk, de a félidő végén ellenfelünk kihasználta párharc-gyengeségünket, és szinte a semmiből egyenlített. A második félidőben óriási egyéni hibákat vétettünk, amiket ellenfelünk kegyetlenül kihasznált, és gólokkal büntettek minket. Ezek a hibák nagyon megfogták a csapatot, nem tudtunk megújulni, ezért ellenfelünk győzelme teljesen megérdemelt – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 18. forduló
PMFC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 3-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (48., 71., 86.)
Edző: Schneider Gábor

– Az első félidőben még csípős volt a csabai kolbász, a szünet utáni turista szalámi jobban ízlett a csapatomnak. Most kell szerénynek maradnunk, így a heti mottónk: CSAK A MUNK(ÁS)A! – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 18. forduló
ETO FC Győr – PMFC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Fröhlich Csaba (26.)
Edző: Jelena Richárd

– Rengeteg kidolgozott és kihagyott helyzet, ami megbosszulta magát – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 18. forduló
ETO FC Győr – PMFC 1-0 (1-0)
Edző: Rákóczi Gábor

– Több helyzetünk volt, mint a hazaiaknak. Nekik a szabadrúgásokon kívül tiszta helyzetük nem is volt. Sajnos ismét szögletből kaptunk gólt, ráadásul most úgy, hogy a beívelt labdába csak mi értünk hozzá… Meg kell tanulnunk az ilyen mérkőzéseket a magunk javára fordítani – értékelt Rákóczi Gábor, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 10. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 5-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Nagy Barnabás (48.)
Edző: Élő Tibor

– Egy erős csapat ellen csupán szépíteni tudtunk. Véleményem szerint több van a játékosaimban, akiknek pont az ilyen meccseken kellene nagyobb önbizalommal játszaniuk – értékelt Élő Tibor, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 10. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 7-0 (4-0)
Edző: Máté Győző

– Sajnos a játék minden elemében felülmúlt minket ellenfelünk. Ilyen bátortalanul nem lehet játszani egy ilyen erős csapat ellen. A második félidőben voltak biztató jelek, amelyekre lehet építeni az elkövetkező időszakban – értékelt Máté Győző, edző.


Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram