Első a második ellen

Esős-borongós időt mondanak a meteorológusok szombatra, ez viszont nem lehet kifogás szurkolóink számára, akikre most mindennél nagyobb szüksége van labdarúgócsapatunknak. Március 17-én, 15:00 órától a második helyezett fogadja az éllovast a Stadion utcában, avagy PMFC – Duna Aszfalt TVSE rangadót rendezek az NB III Közép-csoport 19. fordulójában.

A két csapat közös története eddig elég rövid, mindössze öt alkalommal mérkőztek meg egymással a felek. Hazai környezetben ebből két mérkőzés esett meg, amelyekről részletesebben ITT olvashat. Nem túl pozitív a mérleg, miszerint a piros-feketék a rendes játékidők során még sosem győzték le a tiszakécskeieket. Bízzunk benne, hogy szombaton ez a rossz sorozat is megszakad, illetve egy győzelemmel sikerül átvenni a vezetést a bajnokságban.

A Duna Aszfalt TVSE gárdája tizenkét sikerrel, három döntetlennel és két vereséggel áll a tabella első helyén. Szabó István tanítványai tizenhét forduló során negyvenhárom gólt szereztek és húszat kaptak. Idegenben hét győzelem, illetve egy-egy döntetlen és vereség a mérlegük. A Bács-Kiskun megyeiek megszerzett pontjainak száma harminckilenc, ami eggyel több, mint amennyit a PMFC-sek gyűjtöttek össze ugyanennyi lejátszott bajnoki alatt.

A március 17-én, 15:00-kor kezdődő PMFC – Duna Aszfalt TVSE csúcsrangadóra érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai és a 6-os vendégpénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput, a vandégszektorba a 6-os kaput javasoljuk. Kapunyitás: 14:00-tól.

A belépők ára egységesen 500 Forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A mérkőzésre érvényesek a PMFC éves, valamint tavaszi szezonbérletei egyaránt. Szurkoljunk minél többen Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunknak, hiszen idén először játszanak itthon bajnokit a piros-feketék!

Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram