Kétszer is idegenben a héten

Szerdán Kozármislenyben, vasárnap pedig Pakson vendégszerepel jelenleg második helyen álló NB III-as felnőtt csapatunk.

Március 21-én, szerdán 15 órától a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoljuk a „szomszédvárban”. Bár a kék-fehérek pályáját ismét több centi hó lepte el, a klub tájékoztatása szerint délben nekiveselkednek és megpróbálják letakarítani, játékra alkalmassá tenni azt.

Ami a Mislenyt illeti, „tavasszal” eddig nem jött ki nekik a lépés, hiszen két vereséggel nyitottak, a PMFC-nek viszont tovább kell gyűjtögetnie a pontokat, hogy együtt haladjon az éllovasokkal. Biztosan pikáns meccsnek nézünk elébe, a korai kezdés ellenére is érdemes lesz kilátogatni a bajnokira.

A hétközi bevetést követően sem maradnak sokáig meccs nélkül szurkolóink. Vasárnap ugyanis a Paksi FC II. vendégeként lépünk pályára. Az óraátállítás miatt már 16 órára kiírt meccsen biztosan keményen meg kell majd küzdenünk a 3 pontért a mindig szívós és szervezett tolnaiak ellen.

Ráadásul a válogatott szünet miatt számíthatunk arra, hogy lesz egy-két visszajátszó a zöld-fehér együttesben. Kemény hete lesz tehát csapatunknak!

Riválisaink közül a Tiszakécske szerdán a 4. helyezett Iváncsát fogadja, majd szombaton a középmezőnybe felzárkózó Rákosmentét látja vendégül. A Dunaújváros szerdán nem játszik, szombaton pedig Kozármislenybe látogat.


NB III Közép-csoport, 17. forduló
2018. március 21., szerda, 15:00
Kozármisleny FC – PMFC
Kozármisleny, Kozármisleny Stadion

NB III Közép-csoport, 20. forduló
2018. március 25., vasárnap, 16:00
Paksi FC II. – PMFC
Paks, Paksi FC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram