Pécsi edzőket méltatott Lőw Zsolt

IMG_7253

Bizony mostanában nem minden nap jár olyan futballszakember a pécsi Stadion utcában, aki a világ közvetlen élvonalában dolgozhat. Csütörtökön ez is megesett, ugyanis Lőw Zsolt, a Bundesligában és az Európa Ligában is érdekelt RB Leipzig másodedzője látogatott el a piros-feketékhez.

A vizitálás oka a Pro-licenc képzés volt, ugyanis egy mikrocsoportban van Márton Gáborral, az NB III-as felnőtt csapat vezetőedzőjével és Kulcsár Árpáddal, a PMFC akadémiavezetőjével. Utóbbiak bemutatóedzést vezettek, amit Daniel Jörg, az edzőképzés vezetője mellett a korábbi válogatott játékos is megtekintett, értékelt.

Lőw Zsolt videóinterjúnkban szimpatikus módon elmondta, remek szakembernek tartja két baranyai hallgatótársát és bízik abban, hogy a pécsi futball hamarosan újra régi fényében tündökölhet. Mesélt itt szerzett tapasztalatairól, és természetesen a lipcsei célkitűzésekről is.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

13710066_1130072543680325_6759963581724912613_n

Kemény erőpróba vár a PMFC-re

FRISSÍTVE: A mára tervezett PMFC – Szekszárdi UFC felkészülési mérkőzés az időjárás miatt elmarad! péntek Szerdán a Tolnai megyei I. osztály bajnokának vendégeként lejátszotta első ...