Hímes tojás mellé gólok

Listavezető helyen álló labdarúgócsapatunk szombaton a Rákosmente KSK gárdáját fogadja a Stadion utcában.

Tizenhat forduló óta őrzi veretlenségét a Márton Gábor vezette PMFC, amely múlt hétvégén magabiztos győzelemmel rukkolt elő, most szombaton pedig újabb fontos lépést tehet meg az első hely megtartása érdekében. A piros-feketéknek ehhez érvényesíteniük kell pályaválasztói előnyüket a március 31-én, 16:00 órától a Stadion utcában vendégeskedő Rákosmente KSK ellen.

Előzetesen a pécsiek a hosszú hétvégére eső találkozó esélyesei, ennek ellenére nem lesz könnyű dolguk a hazaiaknak, de remélhetőleg a legutóbb Pakson látott küzdőszellemből és kreativitásból átmentenek a fiúk szombatra is. A budapesti XVII. kerületi kék-fehérek jelenleg a tabella 9. fokát foglalják el. Idegenben 2 győzelem, 2 döntetlen, illetve 6 vereség a mérlegük.

Hétvégén az egy meccsel kevesebbet játszó, 2. helyezett Tiszakécske az NB III Közép-csoport 21. fordulójában a közvetlen mögötte álló Dunaújváros vendégeként vív majd rangadót. Abban az esetben, ha együttesünk itthon tartja a három pontot, valamint a másik két feljutásra pályázó gárda egymás elleni ütközete kedvezően alakul, akkor kétségkívül a Pécs kerülhet ki legjobban a játéknapból.


NB III Közép-csoport, 21. forduló
2018. március 31., szombat, 16:00
PMFC – Rákosmente KSK
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram