Mindig a következőre figyelni

A bajnoki cím szempontjából lépéselőnybe került a PMFC, amihez a követlen rivális, a Tiszakécske botlással járult hozzá. A sárga-kékek szerdán pótolták korábbról elmaradt összecsapásukat, amelyen 2-1-es vereséget szenvedtek a győzelmével a 3. helyre fellépő Iváncsa gárdájától. Mindez azt jelenti, hogy a kécskeiek immár ugyanannyi mérkőzést játszottak, mint a pécsiek, ám így is csak a táblázat 2. helyén állnak, s hátrányuk továbbra is 2 pont.

– Az edzés után az öltözőben hallottam a jó hírt, természetesen nagyon örültem neki – mondta Gőcze Gergő, labdarúgócsapatunk kapusa – Most már a saját kezünkben van a sorsunk. Ahhoz, hogy bajnokok lehessünk minden mérkőzést hoznunk kell, ez így volt eddig is, most pedig, hogy az élen vagyunk, még inkább csak magunkkal kell foglalkozni – vélekedett a PMFC hálóőre.

tabella_21

A mecsekaljaiak számára még kilenc forduló van hátra az NB III Közép-csoportjából. Csapatunknak meccsről-meccsre kell haladnia és mindig az aktuális fellépését kell megnyernie. A piros-feketéknek egyik találkozót sem szabad félvállról venniük, hiszen most az esélyek már mellettük szólnak. Gőcze Gergő mindehhez védéseivel próbál hozzájárulni.

– Örülök, ha segíteni tudok a csapatnak – folytatta Gőcze Gergő. – Igyekszem meghálálni a bizalmat, amikor az én nevem szerepel a kezdőnk elején. Nagyon egységesnek érzem a társaságot. Nem is tartanánk ott, ahol, ha nem így lenne. Tavaly közös erővel lábaltunk ki a nehézségek idején, most szerencsére nincsenek ilyen problémáink, hanem arra kell figyelnünk, hogy mindig behúzzuk a következő bajnokit – mondta a pécsi kapus.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram