U12

Pályán az utánpótlás

Tovább robog a mecseki expressz, U16-os együttesünk újabb győzelmével már a dobogó közelébe ért.

U19-es bajnokság, II. osztály, 22. forduló
Szolnoki MÁV UP FC – PMFC 0-0 (0-0)
Edző: Horváth Zoltán

– Egy nagyon kellemetlen stílusú ellenféllel játszottunk, ahol többnyire a mi akaratunk érvényesült. Legalább 5-6 lehetőségünk volt, hogy eldöntsük a mérkőzést, de a kapu előtt rendre rossz megoldásokat választottak a játékosok, ezért nem sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 22. forduló
PMFC – ZTE Akadémia 1-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Belső Marcell (23.)
Edző: Kósa Sándor

– Jó erőkből álló csapattal találkoztunk. Véleményem szerint jól helytálltak a srácok. Harcosan védekeztünk, különösen a második félidőben veszélyes kontrákat vezettünk. Megszereztük a vezetést, majd további komoly lehetőségeink voltak növelni előnyünket, de két méterről sem sikerült betalálnunk ellenfelünk kapujába. A ZTE egyenlítő gólja után is komoly lehetőségeket dolgoztunk ki, majd egy távoli lövés utat talált a kapunkba, amivel elvesztettük a mérkőzést. Hetek óta nem akar a szerencse mellénk szegődni, sokat dolgoztunk a héten és a mérkőzésen is mindent megtettek a srácok a jobb eredmény érdekében. Nem érdemeltünk vereséget – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 22. forduló
PMFC – ZTE Akadémia 3-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (22., 26.), Gelencsér Gergő (72.)
Edző: Schneider Gábor

– Továbbra is száguld a mecseki expressz. Jó ránézni a tabellára, de ez egyenlőre csak a pillanatnyi állapot. A csapatommal együtt van álmunk és célunk – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 22. forduló
Videoton FC – PMFC 4-2 (2-0)
Pécsi gólszerző: Than Olivér (62.), Vogyicska Balázs (76.)
Edző: Jelena Richárd

– Hatalmas egyéni hibákat vétettünk hátul és elől, emiatt az eredmény nem lehetett más, csak vereség – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 22. forduló
Videoton FC – PMFC 5-0 (4-0)
Edző: Rákóczy Gábor

– A nagyarányú vereség ellenére nem játszottunk rosszul a bajnokesélyes otthonában. Sajnos 9 perc alatt kaptunk 4 gólt, ami érthetetlen szétesés volt – értékelt Rákóczy Gábor, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 14. forduló
Veszprémi FC USE – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Sárosi Dávid (22., 52.)
Edző: Élő Tibor

– A mérkőzésen mi domináltunk, sokat birtokoltuk a labdát és helyzeteket alakítottunk ki. A kapu előtt kicsit kapkodunk és ezért még elmaradtak a gólok. Egy olyan csapatot sikerült megvernünk, amelyik próbált futballozni – értékelt Élő Tibor, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 14. forduló
Veszprém FC USE – PMFC 2-0 (1-0)
Edző: Máté Győző

– Egy jó ellenfél ellen fegyelmezettek voltak a srácok, de az előre játékban még sokat kell fejlődnünk. Mindkét gól egyéni hibából született, de mindezek ellenére pozitívan értékeltem a csapat teljesítményét – értékelt Máté Győző, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram