Rangadón javíthatunk!

A PMFC szombaton délután a Dunaújváros csapatát fogadja a Stadion utcában.

Április 14-én, szombaton 16:00 órakor a forduló rangadója vár ránk, hiszen az NB III Közép-csoport 23. körét megelőzően második helyén álló labdarúgócsapatunk a jelenleg a negyedik pozíciót elfoglaló Dunaújváros együttesét fogadja a Stadion utcában.

Együttesünk az elmúlt hétvégén Vecsésen szenvedett egygólos vereséget, amivel ugyan egypontos hátrányba került a legnagyobb rivális Tiszakécskével szemben, ám a bajnokság végkimenetele még nem lefutott. Ahogy eddig is, úgy április 14-én is számítunk szurkolóink támogatására.

Jó érzéssel gondolhatunk vissza arra a mérkőzésre, amikor legutoljára vendégül láttuk a Fejér megyeieket, mert tavaly márciusban rendkívül gólra törő játékkal, nagyarányú, 5-1-es győzelmet arattunk felettük hazai pályán. Ezúttal nem biztos, hogy ilyen végeredménnyel zárul a rangadó, de bízzunk a piros-feketékben!

A listavezető Tiszakécske szombaton az utolsó előtti Mórahalomhoz látogat, míg a dobogó harmadik fokára fellépő Iváncsa az ötödik SZEOL vendégeként lép majd pályára hétvégén. Sűrűsödik tehát az élmezőny, rendkívül fontos lenne együttesünk számára a három pont itthon tartása!


NB III Közép-csoport, 23. forduló
2018. április 14., szombat, 16:00
PMFC – Dunaújváros
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram