Innentől minden meccs rangadó!

Wittrédi Dávid visszaemlékezett a vecsési találkozóra, majd beszélt a közelgő Dunaújváros elleni összecsapásról.

Szombaton 16:00 órakor, az NB III Közép-csoport 23. fordulójának rangadóján a Dunaújvárost látja vendégül a PMFC együttese. Wittrédi Dávidéknak legjobb formájukat kell nyújtaniuk a hétvégi találkozón, hiszen a negyedik helyen álló Fejér megyeiek komoly vetélytársnak számítanak, másrészről pedig a legutóbbi kisiklást követően fontos lenne a piros-feketéknek a három pont itthon tartása.

– Abba a helyzetbe sodortuk magunkat, hogy fokozottan igazzá vált a korábbi tény, miszerint számunkra minden mérkőzés élet-halál kérdés – kezdte a PMFC házi gólkirálya, az eddig kilenc találatot jegyző Wittrédi Dávid. – A vecsési vereséget csak saját magunknak köszönhetjük, de úgy gondolom, hogyha a hátralévő nyolc fordulóban nyerni tudunk, akkor még meglehet a feljutás. Innentől kezdve nyolc rangadó vár ránk!

29388725_1741107069243533_3228164511357730816_n

Wittrédi Dávid szerint amennyiben a csapat valós tudásának megfelelően focizik, akkor nincs ellenfele. Legutóbb azonban nem így játszott a pécsi gárda, aminek meg is itták a levét. Támadónk ezzel kapcsolatban hozzátette, a héten sokat dolgoztak a hibák kijavításán, próbálják kitörölni a kudarc okozta élményt, valamint tiszta fejjel, tudásuk legjavát beleadva nekimenni a Dunaújváros elleni hazai ütközetnek, amit szeretnének győzelemmel lehozni.

– Mindig várom a mérkőzést, ezzel most sem vagyok másképp. Annak örülnék a legjobban, ha szerdán és szombaton is játszanánk, mert nincs annál jobb, amikor a szurkolók előtt tétre megy a játék. Hétköznap sokat kell edzeni ahhoz, hogy eljöjjön a várt meccsnap. Egy csapat életének mindig ez adja meg a sava-borsát. A tréningeken becsülettel tesszük a dolgunkat, de igazán a hétvégi pályára lépésen tudjuk megmutatni magunkat.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram