Érvényesíteni kell a hazai pálya előnyét

Miként azt már felvezettük korábban, az NB III Közép-csoport 23. forduló rangadójának alkalmával a jelenleg a tabella második fokán álló PMFC a mögötte két hellyel lemaradó Dunaújváros gárdáját fogadja április 14-én, szombaton 16:00 órakor a Stadion utcában. A piros-feketék számára mindennél fontosabb lenne a győzelem megszerzése, ennek érdekében Márton Gábor tanítványainak érvényesíteniük kell a hazai pálya előnyét.

A PMFC az idei pontvadászat során kimondottan jó statisztikával bír pályaválasztóként, hiszen eddigi tizenegy bajnoki találkozójából csupán egyet vesztett el, két ízben megosztoztak a pontokon a mecsekaljaiak, míg nyolc alkalommal győzelmet ünnepelhettek a szurkolókkal közösen. Mindezek során huszonhét baranyai gól született, míg a pécsi kaput csupán hét esetben tudták megzörgetni az ide látogatók.

Dobos Barna gárdája ez idáig tizenegy találkozót vívott meg vendégként, sok szégyenkezni valójuk azonban nem lehetett. A Duna-partiak távolt otthonuktól nyolc pályára lépésüket sikerrel koronázták, de azért akadt három olyan meccsük is, amikor nem sikerült pontot szerezniük. A tizenegy idegenbeli fellépésük során tizenkilenc gólt rúgtak, míg a saját kapujukat tizenegyszer vették be.

A számok és a két egymással szombaton szemben álló csapat formája tükrében egy igazán kiélezett rangadóra van kilátás, amire reményeink szerint sokan kilátogatnak és közös buzdítással sikerül kiszurkolni a piros-feketék győzelmét. Az április 14-én, szombaton 16:00-kor kezdődő PMFC – Dunaújváros mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban.

Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 15:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A mérkőzésre érvényesek a PMFC éves, valamint tavaszi szezonbérletei egyaránt. A találkozót ezúttal is élő, szöveges formában közvetítjük a pmfc.hu-n!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram