Vasárnap idegenben folytatjuk

Nagyot fordult a világ a PMFC NB III-as felnőtt csapatával. Az április 7-én, Vecsésen meglepő vereséget szenvedő piros-feketék átmenetileg, egy hétre, lecsúsztak az első helyről, ám mivel a legutóbbi fordulóban hazai pályán 2-1-re legyőzték a télen még listavezető Dunaújvárost, és a Tiszakécske csak ikszelt Mórahalmon, jelenleg újra az éllovas pozíciót foglalják el.

Ám ahogy múlt héten mindenkit óva intettünk a kétségbeeséstől, most higgadtságot és szerénységet kell tanúsítanunk, hiszen 1 pontos előnyünk csak árnyalatnyi, és még 7 forduló van hátra a bajnokságból. Természetesen a csapat azon van, hogy ezt az előnyt megtartsa, illetve lehetőségéhez mérten növelje. Erre legközelebb április 22-én, vasárnap lesz lehetőség.

hfc_pecs01_gs

A sorsolás pikantériája, hogy a bajnokságban szerdán egy olyan meccset pótolnak, amelynek résztvevői hétvégén az első két helyezettel csapnak össze. Április 18-án ugyanis FC Dabas – Hódmezővásárhelyi FC összecsapást rendeznek 16:30-tól.

A pécsiek (51 pont) vasárnap a Csongrád megyeiekkel meccselnek, míg az ötödik piros-fehér Pest megyeiek szombaton Tiszakécskére (50 pont) látogatnak. A harmadik helyen álló Iváncsa (47 pont) a Honvéd II. csapatát, a negyedik Dunaújváros (44 pont) pedig a Makó FC-t látja vendégül.


NB III Közép-csoport, 24. forduló
2018. április 22., vasárnap, 16:30
Hódmezővásárhelyi FC – PMFC
Hódmezővásárhely Városi Stadion


Fénykép: szegedma.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram