Óriási lökést adott a gól

Pmfc -40

Jó húzásnak bizonyult Bata Kristófot kezdőként nevezni a legutóbbi bajnoki fordulóban, a fiatal támadónak ugyanis még másfél perc sem kellett ahhoz, hogy a Dunaújváros elleni hazai rangadón megszerezze a pécsiek számára a vezetést jelentő gólt.

– Eléggé jó érzés volt betalálni – emlékezett vissza Bata Kristóf. – Remélem, hogy nálam is formajavulás fog bekövetkezni. Óriási lökést adott a gól, úgy nekem, mint a csapatnak, aminek következtében hamar megrúgtunk a másodikat is. Ezt szeretnénk folytatni most hétvégén.

A bajnoki győzelmek számának növeléséhez a piros-feketéknek nyerniük kell vasárnap a Hódmezővásárhelyi FC vendégeként. A sárga-kékek ugyan csak a tabella tizenegyedik helyén állnak, ám zsinórban két nyertes bajnokin vannak túl.

– Már a tavalyi meccsen is látszott, hogy szervezett csapat a Hódmezővásárhely. Nagyon nehéz mérkőzés volt, amit végül nem sikerült a magunk javára eldönteni. Ezúttal sem lesz könnyű dolgunk, oda kell figyelnünk magunkra és nem szabad hibát vétenünk.

Bata Kristóf ugyanakkor tartja olyan erősnek a PMFC-t, hogy sikerüljön nyerni és megőrizni az első helyezést. A támadó szerint egységes a csapat, amelyben ha mindenki a játéktudása legjavát nyújtja, akkor nem lehet gondjuk a három pont elhódításával.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

11174911_897164213637827_695918972359685616_n

Az NB I-es Honvédot fogadjuk a kupában!

Ma délelőtt sorsoltak a Magyar Kupában, a 6. fordulóban a tavalyi NB I-es bajnok Budapest Honvéd FC gárdáját fogadjuk. A mérkőzés időpontja: szeptember 20., szerda, ...