A tavasz egyik legjobbja látogat hozzánk

Pmfc -88

Sikeres hódmezővásárhelyi vizitáláson van túl a PMFC, amely az NB III Közép-csoport 24. fordulójában 3-0-ra nyert sárga-kék ellenfele otthonában.

Most hétvégi ellenfelünkről, a Makóról, kellemes őszi emlékeink lehetnek, hiszen Csongrád megyében 7-0-ra tudtunk győzni, azóta azonban sok víz lefolyt a Maroson. A 15. helyen telelő csapat ugyanis tavasszal nagyon jól szerepel, eddig 3 győzelem és 4 döntetlen mellett 1 vereséget gyűjtöttek be a márciusi rajt óta.

A képzeletbeli tavaszi tabellán az 5. helyet foglalják el. Ráadásul Tiszakécskén is csak azért kaptak ki nemrég 1-0-ra, mert elpuskázták adódó ziccereiket. Ez alapján kijelenthetjük, nagyot változott a világ a hagymavárosban.

Ismét kőkeményen kell tehát koncentrálniuk Koller Krisztiánéknak, akik továbbra is 1 ponttal vezetik a tabellát a Duna Aszfalt TVSE előtt. Riválisunk vasárnap Szegedre, a hazai környezetben nagyon masszív SZEOL SC-hez látogat. Míg a harmadik Iváncsa Pakson vendégeskedik.

Már csak három hazai találkozó van hátra ebből a bajnokságból, buzdítsuk minél többen Mecsekalján a fiúkat!


NB III Közép-csoport, 25. forduló
2018. április 28., szombat, 16:30
PMFC – Makó FC
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

pécs-honvéd1

Meccstörténelem: PMFC – Honvéd II.

Vasárnap ismét hazai pályán játszik Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk, amely az NB III Közép-csoport 3. fordulójában a Budapest Honvéd-MFA II. gárdáját látja vendégül. Bár a ...