U12

Pályán az utánpótlás

Pmfc U17- Dvtk U17-020

Felemás eredmények a hétvégén, voltak, akiket a meleg zavart meg.

U19-es bajnokság, II. osztály, 25. forduló
UTE – PMFC 0-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kiss Krisztián (74.), Csernik Zsombor (76.)
Edző: Horváth Zoltán

– Nagyon fegyelmezetten és jól játszottunk a mérkőzés nagy részében, több helyzetet is kidolgoztunk, de ezek kimaradtak, aztán egy gyönyörű szabadrúgás góllal megszereztük a vezetést. Ezután ellenfelünk feljebb tolta védekezését és ezt kihasználva végigvittünk egy kontratámadást, így teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak! – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 25. forduló
PMFC – Mercedes-Kecskeméti LA 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Széles Bence (20.)
Edző: Kósa Sándor

– Nagy küzdelem folyt a mezőnyben, a kapuk csak pontrúgások után kerültek veszélybe mindkét oldalon. Sok volt a technikai hiba, pontatlanság, ami megakadályozta a folyamatos játékot. A mérkőzés összképét tekintve igazságos pontosztozkodás született – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 25. forduló
PMFC – Mercedes-Kecskeméti LA 0-0 (0-0)
Edző: Schneider Gábor

– Ha a céljaink eléréséhez nem is, a toalett jelzéséhez tökéletes az eredmény, vagyis a dupla nulla (0-0)! A játékosaimat megtévesztette a nagy meleg, így néhány hete kivették a szabadságukat. Ébresztő! – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 25. forduló
UTE – PMFC 6-1 (4-1)
Pécsi gólszerző: Huszka Bendegúz (36.)
Edző: Jelena Richárd

– A gyorsan bekapott gólok hamar eldöntötték a mérkőzést – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 25. forduló
UTE – PMFC 5-1 (4-1)
Pécsi gólszerző: Okorie David Chike (28.)
Edző: Rákóczy Gábor

– Nem tudtunk mit kezdeni a hazaiak centerjátékosával. Gyorsabbak voltak, a párharcokat nagy többségben ők nyerték meg. A második félidőben már kijöttünk a szorításból, de nem sikerült az adódó lehetőségeket kihasználnunk – értékelt Rákóczy Gábor, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 17. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 2-4 (1-1)
Pécsi gólszerző: Bukovics András (20.), Sárosi Dávid (60.)
Edző: Élő Tibor

– A mérkőzésen fegyelmezetten és a taktikai utasításokat betartva játszott a csapat addig, amíg erővel bírta. Ez az eredményen is látszott, mert vezettünk. Ahogy jött a fáradság, jöttek a hibák és az ellenfél is, amely egyénileg jobb játékosokból állt. Több cserét is végrehajtottam, de ekkor már nagyon látszottak a képességbeli különbségek. Mindezek ellenére elégedett vagyok a csapatommal – értékelt Élő Tibor, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 17. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 0-4 (0-1)
Edző: Máté Győző

– Fegyelmezetten, jól játszottunk az egész mérkőzésen, elkerülhető, szerencsétlen gólokat kaptunk a bajnokcsapattól – értékelt Máté Győző, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

nevtelen

Jegyinformációk: Paksi FC II. – PMFC

Vasárnap, az NB III Közép-csoport 13. fordulójában a Paks második csapatának vendégeként lép pályára a PMFC. Már kaphatók a belépők következő bajnoki mérkőzésünkre, az október ...