Becsületbeli ügy

Remek második félidei teljesítményének köszönhetően a PMFC 4-2-re nyerni tudott a Szentlőrinc otthonában, aminek köszönhetően továbbra is őrzi éllovas pozícióját a Tiszakécske előtt. Most szombaton egy nehéz helyzetben lévő csapat, a Mórahalom érkezik Pécsre.

Kötelezőnek mondható a győzelem a 27. fordulóban a piros-feketék számára, akiknek ráadásul pluszmotivációjuk is lehet, hiszen ősszel a Csongrád megyeiek otthonában becsúszott egy kellemetlen döntetlen. Október végén ugyanis 0-0-ra végeztek a felek Mórahalmon.

A sárga-feketék négy meccsel a vége előtt 10 pontra vannak a még bennmaradó helynek számító 13. pozíciótól, így feladatuk nehéznek mondható. Ám a sebzett vad mindig veszélyes, a homokhátiak vélhetően addig küzdenek, amíg matematikai esélyük marad a bennmaradásra.

A PMFC azonban nyilván az itthon megszokott szellemes támadójátékát nyújtja majd, amely a szurkolók kitartó és lelkes támogatásának köszönhetően remélhetőleg újabb 3 pontot eredményez.

A bajnoki rivális Tiszakécske, amely 1 ponttal lemaradva üldözi együttesünket, ismét egy nap csúszással játszik a baranyaiak után, ők vasárnap Paksra látogatnak.


NB III Közép-csoport, 27. forduló
2018. május 12., szombat, 17:00
PMFC – Mórahalom VSE
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram