Komoly erőt érez a csapatban

Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát – vallja Koller Krisztián, a PMFC gólerős középpályása, aki ma ünnepli 35. születésnapját.

– Nem tartom magam idősnek, sokkal fiatalabbnak érzem magam, mint ahány éves lettem, de azért remélem, legalább ennyi születésnapot ünnepelhetek még a későbbiekben. A mai napot amúgy tejesen átlagosnak tartom, különösebb jelentőséget nem tulajdonítok neki – így spílerünk, aki elárulta, tesz is azért, hogy ne „kopjon ki” a csapatból.

35

– A fizikai adottságaimnak köszönhetek sok mindent – folytatta Koller Krisztián. – Mondhatni, későn érő típus vagyok, így amikor harminc esztendősen NB I-es játékos lettem, helyt tudtam állni. Remélem, sokáig ki tudom tolni a futballpályafutásomat. Mindezt valahol lehet a szerencse számlájára is írni, de folyamatosan jó kondícióban tartom magam, hiszen az a célom, hogy sokáig játszhassak.

Koller Krisztián életkorával felfele lóg ki a csapatból, – a 37 esztendős Sólyom Csaba után a második a korelnöki sorban –, ám teljesítményére nem lehet panasz. A középpályás 35 esztendősen húzóembere a piros-feketéknek, akik legutóbb 4-2-re nyertek a Szentlőrinc elleni bajnoki rangadón, Koller Krisztián azon a meccsen kétszer is betalált, így már 12 gólnál jár a szezonban.

– Külön öröm, hogy a klub megkapta az NB II-es induláshoz elengedhetetlen licencet. Most még inkább rajtunk, játékosokon van a sor. Négy mérkőzés van még hátra, ezzel kapcsolatban azt gondolom, hogy mindegyiket be fogjuk húzni, függetlenül attól, hogy mit játszik a Tiszakécske. Olyan erőt érzek jelenleg a csapatban, ami alapján sikerül elérni a célunkat és a végén együtt fogunk ünnepelni – mondta végül Koller Krisztián.

Koller Krisztiánnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram