U14

Pályán az utánpótlás

Nagyszerűen szerepeltek nagypályás utánpótlás csapataink a hétvégén, négy győzelem és egy döntetlen a mérleg.

U19-es bajnokság, II. osztály, 27. forduló
Újpest FC – PMFC 2-3 (1-1)
Pécsi gólszerző: Pataki Ákos (33.), Gelencsér Bálint (56., 88.)
Edző: Horváth Zoltán

– A mérkőzés számunkra gyengébb periódusaiból jól jöttünk ki, ezért nyertük meg a találkozót. Gyengén kezdtük a mérkőzést, aztán átvettük a játék irányítását, míg végül a második félidő oda-vissza játékából nekünk sikerült megszerezni a győztes gólt. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 27. forduló
PMFC – Nyíregyháza Spartacus 2-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Keresztes Barna (17.), Horváth Dániel (34.)
Edző: Kósa Sándor

– Nagyon akarták ezt a győzelmet a srácok, és mindent beleadtak, hogy ez sikerüljön is. Fegyelmezetten, agresszíven védekeztek, ötletes támadásokat vezettek és szép gólokat szereztek. Az első félidőben mutatott játékunknak köszönhetően megérdemelt három pontot szereztünk – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 27. forduló
PMFC – Nyíregyháza Spartacus 3-2 (2-1)
Pécsi gólszerző: Szentmártoni Márton (20.), Gáyer Gergő (30., 88.)
Edző: Schneider Gábor

– Ha csak az objektivitást nézzük, akkor egy bravúros győzelmet arattunk. A mérkőzés szubjektív oldalát tekintve talán az legfontosabb, hogy léteznek még emberi értékek és ezek minden szakmai tudást megelőznek. Minden játékosom szíve egyszerre és egy célért dobbant – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 27. forduló
Illés Akadémia-Haladás – PMFC 1-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Keresztes Noel (45.), Werb Ákos (73.)
Edző: Jelena Richárd

– A mérkőzésre jellemző volt, hogy a hazaiak edzője a 65. perc környékén bekiáltotta játékosainak, hogy lassan menjenek feljebb, mert nyomja a hátukat a saját hálójuk. A szerdai nehéz helyzet után, úgy tűnik, sikerült felállnunk, ráadásul a srácok nagyon jól álltak hozzá a találkozóhoz, hajtottak, helyenként remekül is játszottak, így aztán megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 27. forduló
Illés Akadémia-Haladás – PMFC 3-3 (2-0)
Pécsi gólszerző: Okorie David Chike (48.), Bán Imre Dávid (56., 69.)
Edző: Rákóczy Gábor

– Hét nap alatt a harmadik tétmeccsünket játszottuk, ahol megint 0-2-ről fordítottunk. A hazaiak a hosszabbítás utáni pillanatban egyenlítettek, amiért lehet bennünk hiányérzet, de összességében ez a meccs is nagyon nagy eredmény! Ismét gratulálok a csapatomnak – értékelt Rákóczy Gábor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram