Beindult a gólgyártással

Utolsó három mérkőzésünkön négy gólt szerzett nyáron érkező támadónk, Mojzer György, aki egy mindenre elszánt, harcos Szekszárdra készül szombaton.

Jó húzás volt legutóbb kezdőként játszatni Mojzer Györgyöt, aki jó teljesítménye mellett két góllal vette ki a részét a Mórahalom elleni 6-0-s győzelemből. A listavezető PMFC támadója szerint a csapatnak erőt ad, hogy már csak három mérkőzés választja el őket a feljutástól. Most szombaton harcias összecsapásra számít Szekszárdon, ám a piros-feketék gólvágója ezúttal is győzelemmel hálálná meg a szurkolók támogatását.

– Az elmúlt hetekben már eléggé frissnek éreztem magam, ami ki is jött a pályán – kezdte Mojzer György. – Emiatt az előző mérkőzéseken veszélyes voltam, például Szentlőrincen az első labdaérintésemből gólt tudtam rúgni, míg a Mórahalom ellen én szereztem meg a vezetést. Ezúttal nem volt nehéz dolgom, a társak remekül kiszolgáltak, a meleg pedig nem fogott meg minket, és ahogy nekem, úgy a csapatnak is jól ment a játék.

– A bajnokság véghajrájában járva mennyi erőtartalék van még csapatban?

– Gyakorlatilag tizenketten-tizenhárman játsszuk végig a szezont, emiatt Márton Gábor vezetőedzőnek elég nehéz rotálni a csapaton belül. Pont most számoltam össze, hogy az idei pontvadászatban huszonhat bajnokiból tizenháromszor voltam kezdő, így azért én nem vagyok annyira elfáradva, de erőt és lendületet ad, hogy már csak három komoly meccsünk van hátra. Annak érdekében, hogy elérjük a célunkat, mind a hármat szeretnénk behúzni.

E54P0199

– Szombaton Szekszárdra látogatunk, milyen találkozóra van kilátás a Tolna megyeiek ellen?

– Semmiképpen sem olyan mérkőzésre, mint amilyet ősszel játszottunk itthon ellenük. Azt hallottam, hogy nagyon komolyan készülnek, mert az utolsó öt meccsükön összesen tíz pontot akarnak elérni. A szekszárdiak emiatt minimum döntetlenezni, de inkább győzni szeretnének ellenünk. Biztos, hogy egy harcos összecsapás lesz, de érzem a csapatban azt az elhivatottságot, hogy megnyerjük ezt a csatát is.

– Pécsről ingyenes szurkolói busz is indul a helyszínre. Feldob titeket, hogy várhatóan sokan kísérik el a csapatot?

– Tény és való, hogy nagyon sokat segítenek nekünk a szurkolók. Ebben a kiélezett, bajnoki aranyért folyó helyzetben óriási szükségünk van a biztatásukra. Hálásak vagyunk, hogy nem csak a hazai bajnokikra látogatnak ki, hanem sokszor idegenben is többen vannak, mint a házigazdák drukkerei. Nagyon remélem, hogy a Szekszárd elleni mérkőzésen is meg tudjuk majd hálálni nekik a támogatásukat.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram