Két születésnapost köszöntünk!

Az 1990-es, dunaújvárosi születésű Heffler Norbert szülőhelyén lett profi labdarúgó, ott robbant be a másodosztályba is, ahol 23-szor lépett pályára és hét gólt rúgott. A következő félév végén csapata megszűnt, ő pedig Pápára került, akikkel szezon végén élvonalbeli feljutást ünnepelhetett. A Veszprém megyei együttesben hamar stabil kezdőjátékos és a szurkolók egyik kedvence lett. Jó viszonyt ápolt edzőjével, Véber Györggyel, aki később Pécsre hívta. Ám még ezt megelőzően Heffler Norbert Pakson szerepelt, de megfordult kölcsönben Siófokon, valamint Sopronban is.

Heffler Nobert a 2014-2015-ös szezont megelőzően érkezett a PMFC-hez. A bal oldali középpályás az élvonalbeli pontvadászat során kilencszer volt kezdőként nevezve, nyolc alkalommal pedig csereként állt be a piros-feketékhez. Ezalatt kétszer volt eredményes, betalált Szombathelyen, valamint a klub eddig utolsó NB I-es találkozóján. Az élvonalbeli kizárást követően a focista a másodosztályú Nyíregyházánál talált új csapatra. Kölcsönben aztán megjárta a szintén NB II-es Mezőkövesdet, míg az idei évadot szintén a nyírségieknél kezdte meg, ám jelenleg a Balmazújváros színeiben igyekszik minél jobban teljesíteni. Heffler Norbertnek ezúton kívánunk boldog 28. születésnapot!

Mai másik születésnaposunk, a 30 esztendős Ivor Weitzer, aki 1988-ban látta meg a napvilágot a horvátországi Fiumében. Hazája első osztályában a HNK Rijeka színeiben mutatkozott be 18 évesen. Ezután megfordult egy bosnyák és egy iráni csapatban, de volt az NK Zadar futballistája is. Alacsony termete ellenére nagyon agilis játékos. Ivor Weitzer a 2014-2015-ös magyar bajnoki kiírás tavaszi etapjában tízszer kezdett, kétszer pedig a kispadról szállt be. Gólt ugyan nem szerzett, de középpályás létére jól szervezett, minden pillanatban pörgött a pályán és bátran belement minden ütközésbe. Hathatós közreműködésével kiharcoltuk az NB I-es bennmaradást, ám a PMFC megye I-es száműzését követően ő is továbbállt. Jelenleg a bosnyák FK Sloboda Tuzla játékosa.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram