Vasárnap győztes rangadóval búcsúznánk

A PMFC szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésének alkalmával az FC Dabas együttesét fogadja május 27-én a Stadion utcában.

Vasárnap 17:30-kor, az NB III Közép-csoport 29. fordulójában a tabella első helyén álló PMFC a nyolcadik pozícióban tanyázó FC Dabas csapatát látja vendégül. Márton Gábor legénységének a május 27-i összecsapás lesz az utolsó hazai fellépése az idei szezonban, ráadásul az aranyéremét folyó kiélezett küzdelem miatt létfontosságú lenne egy újabb piros-fekete győzelem. A várhatóan nagy érdeklődés miatt javasoljuk szurkolóinknak, érkezzenek időben az összecsapásra, hogy ne maradjanak le a mérkőzés elejéről!

A pécsiek szépen haladnak a bajnoki cím felé, hiszen zsinórban megnyerték legutóbbi hat találkozójukat, ezt a remek sorozatot pedig jó lenne kitolni a hátralévő két fordulóban is. Erős Károly gárdája ellen keményen oda kell majd tenniük magukat a mecsekaljaiaknak, mert bár a dabasiak nincsenek éppen a legjobb formában – legutóbbi 5 meccsük során 1 győzelem, 1 döntetlent és 3 vereség a mérlegük – ám a korábbi tapasztalatok szerint mindent el fognak követni a jó eredmény érdekében.

Az FC Dabas gárdájának eddigi összesített mérlege 13 győzelem, 4 döntetlen és 11 vereség. Ellenfeleik kapuját 44 alkalommal vették be, míg a saját hálójukból 39 be nem tervezett eset során halászhatták ki a labdát. A Pest megyeiek vendégként 5 sikert értek el az idei pontvadászatban, 3 alkalommal döntetleneztek, 6-szor viszont üres kézzel mehettek haza. Vizitálóként 18-at rúgtak és 20 gólt kaptak. Megszerzett pontjaik száma 43, ami 23-mal kevesebb, mint amennyit a PMFC gyűjtött.

Az FC Dabas ellen a vasárnapi lesz a negyedik összecsapás az NB III-ban. A tavalyi kiírásban mindkét meccsen sikerült legyőzni őket, idegenben 1-0-s, itthon 4-0-s sikert arattak a pécsiek, akik a 2017-18-as szezon őszi etapjában szintén nyerni tudtak Dabason, mégpedig 3-1-re. Bízzunk benne, hogy sikerül megőrizni a veretlenségünket! A hét utolsó napján számítunk szurkolóink nagyszámú támogatására.

A május 27-én, vasárnap 17:30-kor kezdődő PMFC – FC Dabas mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A belépők ára egységesen 500 Forint, 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen. A találkozót élő, szöveges formában közvetítjük a pmfc.hu-n.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram