Ellenfél-lesen: meglepetésre készül a Dabas

Beharangozójukban nehéz mérkőzésre számítanak hétvégi ellenfeleink, azonban kiemelik, a szezon során már több meglepetést és bravúros eredményt is szállítottak. Vezetőedzőjük, Erős Károly pedig azt ígéri, hátralévő két meccsükön mindent megtesznek.

„Nehéz mérkőzés elé néz NB III-as csapatunk a hétvégi fordulóban. Erős Károly legénysége az éllovas PMFC otthonába látogat a hét utolsó napján. A hazaiak nem titkolt célja a bajnoki cím megszerzése, ehhez pedig minden hátralevő mérkőzésüket meg kell nyerniük, ha nem szeretnék, hogy a másik bajnokspiráns, a Duna Aszfalt-Tiszakécske beelőzze őket. Ennek megfelelően nem engedhetnek meg botlást a hétvégi FC Dabas elleni mérkőzésen sem, így már most borítékolható, hogy pokoli nehéz dolgunk lesz, ha pontot szeretnénk rabolni a PMFC otthonából.

Az FC Dabas azonban már több meglepetést és bravúros eredményt is szállított a 2017/2018-as bajnoki szezon során, így egyértelműen meg kell próbálni a lehetetlent. Erős Károly is azt említette, hogy mindent el kell követni a tisztes helytállásért és bármi is történik vasárnap, a lényeg, hogy emelt fővel tudjunk távozni a mérkőzés végeztével.

Az őszi dabasi összecsapáson 3:1-es pécsi siker született, egyetlen találatunkat akkor Fitos László szerezte. Reméljük, az elmúlt mérkőzések sikertelenségét követően most újra megmutatják játékosaink, hogy nem véletlenül kellett eddig is minden csapatnak (tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül) számolnia az FC Dabassal.” – áll hétvégi ellenfelünk honlapján.

A vasárnapi vizitálók vezetőedzője, Erős Károly előző, Mórahalom elleni mérkőzésük után is nyilatkozott már a PMFC elleni mérkőzésről:

-„Sajnos a szezon végére úgy fest kissé elfogytunk, sérülések, eltiltások is nehezítik dolgunk, kissé nyűgössé kezd válni a történet. Ettől függetlenül mindent el fogunk követni a hátralevő két mérkőzésen, hogy amit a szezon során felépítettünk és elértünk, azt lehetőleg ne romboljuk le teljesen pár mérkőzés alatt.

Nagyon nehéz összecsapás vár ránk a következő fordulóban a PMFC otthonában. Pokoli nehéz onnan ponttal vagy pontokkal távozni, mégis megkértem a fiúkat, hogy tegyék oda magunkat, legyen tartásunk és emelt fővel távozzunk Pécsről. A záró fordulóban a Szeged ellen pedig úgy gondolom egy ki-ki meccs vár ránk, ahol, ha jól teljesítünk, kis szerencsével még a 6. hely is meglehet.

Az utolsó két fordulóban már kicsit olyan szemmel is tekintek majd a csapatra és a játékosokra, hogy (a jövőt is szem előtt tartva) kik azok, akikre építhetünk a következő szezonban és kik azok, akiktől el kell majd köszönnünk.”- mondta el akkor a szakember.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram