U12

Pályán az utánpótlás

A Veszprém ellen pozitív, míg a Debrecen ellen negatív mérleggel zártuk a hétvégét.

U19-es bajnokság, II. osztály, 29. forduló (szerdán játszották)
Veszprémi FC USE – PMFC 2-3 (0-1)
Pécsi gólszerző: Keresztes Barna (45.), Gáspár Mikes (67.), Kiss Krisztián (82.)
Edző: Horváth Zoltán

– A két csapat között sokkal nagyobb volt a különbség, mint amit az eredmény mutat. Amiért ez így alakult, azok a mentális tényezők, amik azt eredményezték, hogy számtalanul hagytuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, hátul pedig óriási hibákat vétettünk. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy mindezek ellenére nyertünk és kilenc mérkőzés óta nem találtunk legyőzőre – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 29. forduló
PMFC – Veszprémi FC USE 3-1 (3-1)
Pécsi gólszerző: Széles Bence (2.), Keresztes Barna (14.), Belső Marcell (23.)
Edző: Kósa Sándor

– Ismét sikerült egy jó első félidőt produkálnunk. Agresszív játékunk megzavarta ellenfelünket és a helyzetkihasználásunk is hatékonynak bizonyult. A félidőben végrehajtott kényszerű cserék kicsit megzavarták a csapatot, így már nem tudtuk az első félidőben mutatott játékunkat alkalmazni. Ekkor is megvoltak a komoly gólszerzési lehetőségeink, de a mezőnyben kiegyenlítettebb játék folyt, ám győzelmünk nem forgott veszélyben – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 29. forduló
PMFC – Veszprémi FC USE 2-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Máté (34.), Gelencsér Gergő (78.)
Edző: Schneider Gábor

– Ötven pont, ötven év! Ezek a szombati nap számomra legfontosabb történései. A győzelem közelebb visz az álmainkhoz, az ötödik helyhez – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 29. forduló
DVSC-DLA – PMFC 4-0 (3-0)
Edző: Jelena Richárd

– Hatalmas egyéni hibákat vétettünk elől, hátul – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 29. forduló
DVSC-DLA – PMFC 5-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Bán Imre Dávid (41.)
Edző: Rákóczy Gábor

– Ismét 2-0-nál volt a meccsnek egy olyan periódusa, ahol a hazaiakat megleptük és visszajöttünk a meccsbe. Sajnos a végére nagyon elfáradtunk, gyors játékosaink hiányát nem tudtuk pótolni. Köszönöm játékosaimnak az egész évet! Egész évben példamutató volt a hozzáállásuk, a nehéz, sikertelen időszakokban is! A tavaszunk ennek is köszönhető, nagyon sokat fejlődtünk, amivel mi lettünk a tavasz meglepetéscsapata – értékelt Rákóczy Gábor, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 21. forduló
PMFC – Veszprémi FC USE 7-2 (5-1)
Pécsi gólszerző: Bachesz Edvin (5., 28.), Miklós Péter (11.), Sárosi Dávid (15.), Tóth Szabolcs Benjámin (29., 33.), Morvai Áron (57.)
Edző: Élő Tibor

– Magabiztos játékkal, valamint ötletes gólokkal nyertük meg a szezon utolsó bajnoki mérkőzését. Büszke vagyok a harmadik hely megszerzésére, gratulálok a játékosaimnak – értékelt Élő Tibor, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 21. forduló
PMFC – Veszprémi FC USE 0-0 (0-0)
Edző: Máté Győző

– A bajnokság utolsó mérkőzésén ismét szebbik arcát mutatta csapatom, jó iramú mérkőzésen az erős veszprémi csapat ellen maximálisan helytálltunk – értékelt Máté Győző, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram