A sereghajtó Makó érkezik vasárnap

A PMFC vasárnap 16:00 órától a Makó FC gárdáját fogadja az NB III Közép-csoport 6. fordulójában.

Tovább folytatná eredményes szereplését a Sárai György vezette PMFC labdarúgócsapata, amely legutóbbi három bajnoki mérkőzésén öt pontot szerzett és így a táblázat 9. helyéről várhatja a pontvadászat következő megmérettetését. Pécsi szempontból könnyen alakulhat ideálisan az NB III Közép-csoport 6. fordulója, már amennyiben a mecsekaljaiak hazai pályán legyőzik az elmúlt három körben egyaránt vereséget szenvedő Makó FC gárdáját.

Vasárnapi vendégeink, a Kolozsvári János vezette Makó FC jelenleg a kiesést jelentő 16. helyen áll. Eddigi összesített mérlegük egy győzelem és négy vereség. Szezonbeli öt pályára lépésük alkalmával négy gólt rúgtak, ellenben a saját hálójukat tizennégy esetben zörgették meg az ellenfelek. Idegenben ezidáig háromból háromszor vereséggel zártak. Vendégként kétszer voltak csupán eredményesek, míg ennek fordítottja pedig tizenkétszer történt meg.

A Makó FC-ről kellemes emlékeink lehetnek, hiszen Csongrád megyében tavaly 7-0-ra tudtunk győzni, itthon pedig 6-1-es pécsi győzelemmel zárult az összecsapás. Bár nem kizárt, hogy a helyzetek értékesítésével most is gólgazdag ütközetnek lehetnek szemtanúi a kilátogató drukkerek, ugyanakkor a két csapat jelenlegi helyzetéből fakadóan inkább egy kiélezett, kőkemény mérkőzésre van kilátás. Az biztos, a piros-feketék mindent megfognak tenni, hogy tovább növeljék bajnoki pontjaik számát.

A szeptember 9-én, vasárnap 16:00-kor kezdődő PMFC – Makó FC mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai , vagy 6-os vendég pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, a vendégszektorba a 6-os kaput javasoljuk. Kapunyitás: 15:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram