Mindent bele kell adni a Taksony ellen

Október 14-én, az NB III Közép-csoport 10. fordulójában az 5. helyezett Taksony SE vendégeként játszik a bennmaradásért harcoló PMFC. A vasárnap 14:30-kor kezdődő idegenbeli bajnoki találkozót a Dunaharaszti MTK Sporttelepén rendezik, és a pécsieknek mindent bele kell adniuk, hiszen a három meccses nyeretlenségi szériát kulcsfontosságú lenne minél előbb megtörni.

A mecsekaljaiakat Kulcsár Árpád szakmai igazgató, valamint Szabados József, korábbi pályaedző készíti fel az összecsapásra, ugyanis csütörtökön közös megegyezéssel távozott posztjáról Sárai György, az NB III-as labdarúgócsapat vezetőedzője. Az új szakember megnevezésig az alkalmi stábbal felálló gárda remélhetőleg eredményesen tudja venni a soron következő fontos megmérettetését.

A PMFC-t vendéglátó zöld-fehérek az előző idényben még a Pest megyei I. osztályban szerepeltek, amelyet egy pont különbséggel nyertek meg a Dabas-Gyón FC előtt. A Szabados Tamás vezette újonc taksonyiak ősszel remekelnek az NB III-ban: Kecskeméten 1-1-re végeztek, a Hódmezővásárhely ellen 2-1-re nyertek, majd az 1-1-es végeredménynek köszönhetően pontot raboltak Kozármislenyből.

Ezt két vereséget követett, a Dunaújvárostól 1-0-ra, a Szeged-Grosics Akadémiától 4-0-ra kaptak ki. A folytatásban az Iváncsa KSE (3-1) és a SZEOL SC (0-1) ellen megint növelték sikereik számát. A Honvéd II. elleni 2-1-es kisiklást követően a legutóbbi fordulóban viszont a Makó FC vendégeként arattak 2-1-es diadalt. Hazai környezetben 2 győzelem és 2 vereség az eddig mérlegük, 6-5-ös gólaránnyal.

A rendező klubtól kapott előzetes tájékoztatás szerint az október 14-én, vasárnap 14:30-kor kezdődő Taksony SE – PMFC bajnoki találkozóra a felnőtt belépő ára 500, míg a diákjegy 300 forint. Jegyvásárlásra kizárólag a helyszínen nyílik lehetőség. A pécsi szurkolók az Arany János utca felőli kapun tudnak belépni a DMTK telephelyének vendégszektorába, ahol külön büfével és mosdóval várják őket.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram