Gyors és agresszív csapat a Pécs

44950833_2019735788070238_7063123355209039872_n

Szabó Tibor, a Kecskeméti TE vezetőedzője nyilatkozott a PMFC elleni meccs előtt.

November 4-én, vasárnap 13:30-kor a Stadion utcában két olyan nagy múltra visszatekintő csapat találkozik majd egymással, akik nem is olyan régen még az NB I-ben is rendszeresen összecsaptak. Erről bővebben ITT írtunk. Az NB III Közép-csoport 13. fordulójában a PMFC a Kecskeméti TE együttesét látja vendégül hazai környezetben. A hétvégi mérkőzés felvezetéseként Szabó Tibor, a KTE vezetőedzője nyilatkozott a lila-fehérek honlapjának:

– Másként készülünk természetesen a hétvégi a meccsre, ez érezhető. A Makó ellen a srácok megmutatták, hogyan tudnak küzdeni, ha ezt az első perctől fel tudjuk vinni a pályára, illetve bátrabb, vállalkozóbb szellemű játékot tudunk nyújtani, akkor sikeresek lehetünk. Mindkét egyesület nagy múltra tekint vissza, a jelen ehhez mérten nem az igazi. A Pécs tavaly meg szerette volna nyerni a bajnokságot, idén már más stratégiát folytatnak, sok a fiatal játékosuk, más alapokra helyezték a klubot. Veszélyes, gyors és agresszív csapatról van szó ennek ellenére is – mondta Szabó Tibor a kecskemetite.hu-nak.

Fénykép: kecskemetite.hu

OLVASTA MÁR?

nevtelen

Dabasra utazunk – 1. rész

Egymás után két hétvégén is Dabason vendégszerepel a PMFC az NB III Közép-csoportban. Először november 12-én, most szombaton 13:30-tól a Dabas-Gyón FC-nél vizitálunk.  Mindkét dabasi ...