Nehéz, de nem lehetetlen elkapni a Mislenyt

Vas László együttese számít a szurkolók sportszerű támogatására, amellyel akár a pont vagy pontok megszerzése sem lehetetlen.

November 17-én, szombaton 13 órakor ismét PMFC–Kozármisleny FC rangadót rendeznek a Stadion utcában. Sérülések miatt továbbra sem teljes a pécsiek felnőtt csapatának kerete, ám a Vas László vezette piros-feketék így is nyerni szeretnének a rivális kék-fehérek ellen idehaza. Már csak amiatt is, mert a Pécs még nyeretlen hazai pályán az idei bajnoki szezonban. De azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Hódmezővásárhelyen aratott fontos győzelmével megindultak felfelé a mecsekaljaiak, akik a hátralévő két meccsen szeretnék növelni megszerzett pontjaik számát.

A szombaton vendégként Pécsre látogató Kozármisleny FC jelenleg a tabella 6. helyén áll. Tizennégy forduló alatt Németh Zsolt legénysége – amely tele van korábbi pécsi játékosokkal – öt győzelem mellett hatszor döntetlenre végzett, három esetben pedig kikapott. A mislenyiek ellenfeleik kapuját összesen tizenhétszer vették be eredményesen, míg saját hálójukból tíz alkalommal halászták ki a labdát. Megszerzett pontjaik száma huszonegy, ami csak hattal több, mint amennyivel a pécsiek rendelkeznek. A kék-fehérek idegenbeli eredménysora két győzelem, három döntetlen, egy vereség, nyolc rúgott és három kapott gól.

A november 17-én, szombaton 13:00-kor kezdődő PMFC–Kozármisleny FC mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülőszektorba az 5-ös kapukat javasoljuk. Kapunyitás egy órával a kezdő sípszót megelőzően, 12:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A találkozót élő, szöveges formában közvetítjük a pmfc.hu-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram