Szűk családi körben ünnepel

39060362_1930982740255964_1732185371610972160_n

A PMFC NB III-as labdarúgócsapatának kapitánya, Koller Krisztián szűk családi körben tölti a karácsonyt, az év utolsó napjain igyekszik kipihenni az őszi szezon fáradalmait, hogy újult erővel vághasson neki a bajnokság második felének.

– Nálunk a családban az egyik legjobban várt ünnep a karácsony, mert sajátos hangulata van és ez az egyik legszeretetteljesebb időszak. Szenteste a párommal leszünk együtt, majd meglátogatjuk a szüleimet, másnap pedig a kedvesem családjához látogatunk Kaposvárra. Sajnos a kisfiam nem velem él együtt, de december 26-án jön hozzánk és a két ünnep között is együtt töltünk pár napot. A párom szereti ilyenkor ünnepi díszbe öltöztetni a lakást, ezzel is feldobja a szürke hétköznapokat. A menüt tekintve mindenevő vagyok, de ahogy az év többi napján, úgy a karácsonyi időszakban is mértékkel eszem, inkább többször fogyasztok kevesebbet. A konyhában szívesen besegítek, ha kérik, de például a fenyőfa díszítése az én feladatom. Karácsonykor szeretek ajándékozni is, jó látni, ha örömet szerezhetek valakinek egy-egy meglepetéssel – fogalmazott a piros-feketék csapatkapitánya.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc-Mehkerek-036

Márton Gábor: Ébresztő!

A PMFC a rendes játékidő utolsó percében született öngóllal nyert 1-0-ra a Méhkeréki SE ellen, az NB III Közép-csoport 20. fordulójában. Csapatunk vezetőedzője, Márton Gábor ...