PMFC keretfigyelő

keretfigyelo

Kövesse a pmfc.hu-n az NB III-as játékoskeret változásait a téli átigazolási időszakban!

A korábbi átigazolási időszakokhoz hasonlóan idén is elindítottuk népszerű Keretfigyelő című rovatunkat, hogy mindig egy helyen tudjuk tájékoztatni a szurkolókat a legfrissebb PMFC körüli átigazolási hírekről. A Keretfigyelőben időről-időre igyekszünk megbízható információkat közzétenni, hogy rajongóinknak ne szóbeszédekből és pletykákból kelljen értesülniük a csapat alakulásáról, változásairól.

Január 16-17.

Január 16-án megkezdte a felkészülést a PMFC NB III-as labdarúgócsapata a tavaszi szezonra. Bővebben ITT. A Vas László vezette pécsieknél a napokban több próbajátékos is bizonyíthatja, hogy helye van a nagy múltú klubnál és segíteni tudja a piros-feketéket.

Érkezők: Később…

Távozók: Banjac Nikola, Jerkovic Marko, Loch Péter, Pinczés Ákos, Reicheld Alex, Szellák Soma.

Próbajátékon: Futó Zsombor, Geiger Norbert, Gergye Dániel, Kondor Kristóf, Márton András, Vörös Adrián.

Keret: Bischoff Marcell, Erdős Gábor, Fujsz Richárd, Hanol Milán, Juhász György, Katona Levente, Kálmán Szilárd, Kesztyűs Máté, Kiss Krisztián, Koller Krisztián, Kovács Benedek, Péter Bence, Romic Danijel, Somogyi Máté, Valkovszki Péter, Varga Tamás.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Öregfiúk-037

Egy pontra a bajnoki címtől

A listavezető PMFC öregfiúk-csapata hétvégén 6-1-re ütötte ki hazai pályán a közvetlen rivális Kozármisleny SE-t. A tavalyi ezüstérem még motiváltabbá tette a PMFC öregfiúk-együttesét, a ...