Jöhet az első hazai edzőmeccs!

A PMFC szombat délelőtt a Tolna megyei I. osztályban szereplő Majosi SE-t fogadja első téli felkészülési mérkőzésének alkalmával.

Szombaton játssza első téli felkészülési mérkőzését az NB III-as bajnokság folytatására készülő PMFC labdarúgócsapata. Vas László legénysége a március 3-ai rajtig nyolc edzőmeccset tervezett be, a piros-feketék a sort január 26-án, délelőtt 11:00 órától a Tolna megyei I. osztályban szereplő Majosi SE gárdája ellen indítják.

A zöld-fehérek múlt hét elején kezdték el az alapozást, a csapathoz többek mellett visszatért Reicheld Alex is, aki ősszel négyszer lépett pályára a PMFC színeiben a bajnokságban. A pontvadászatában ötödik helyen telelő Majosi SE már túl van két sikeres edzőmeccsen, a Kozármislenyt 3-2-re, a Siklóst pedig 8-2-re győzték le idegenben.

A január 26-án, szombaton 11:00 órakor kezdődő PMFC – Majosi SE ingyenes felkészülési mérkőzés helyszíne a műfüves pálya lesz. Belépés kizárólag a Stadion utcai garázssor felőli kapun keresztül lehetséges. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, futballbarátot az idei első mecsekaljai edzőmeccs alkalmával!


Felkészülési mérkőzés
PMFC – Majosi SE
2019. január 26., szombat, 11:00
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram