Szombaton horvát ellenfél érkezik

Hétvégén ismét egy jó iramú felkészülési mérkőzés vár a Vas László vezette PMFC-re, amely február 2-án, 13:00 órakor az NK Borac együttesét fogadja a Stadion utcai műfüves pályán. A horvátok játékereje némileg ismeretlen, de a déli szomszédok általános mentalitását, harciasságát ismerve biztosan méltó ellenfelei lesznek az eddig az alapozás során hibátlanul szerepelő pécsieknek.

A mecsekaljaiaknak egyebek mellett az NK Borac elleni összecsapás lesz a harmadik előkészületi találkozója a több mint két hete intenzíven zajló téli felkészülés során. Mint emlékezetes, a piros-feketék múlt hétvégén a Tolna megyei I. osztályú Majosi SE ellen végeztek 6-0-ra, míg legutóbb az NB III Közép-csoportjában szereplő Kozármisleny FC csapatát győzték le 4-1-re.

A február 2-án, szombaton 13:00 órakor kezdődő PMFC – NK Borac felkészülési mérkőzés ezúttal is mindenki számára díjtalanul tekinthető meg. Belépés kizárólag a Stadion utcai garázssor felőli kiskapun keresztül lehetséges. A kilátogató érdeklődők, futballbarátok a megszokott módon a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részt vehetik birtokba az edzőmeccs ideje alatt.


Felkészülési mérkőzés
PMFC – NK Borac
2019. február 2., szombat, 13:00
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram