Szerdán este PVSK – PMFC edzőmeccs!

A mecsekaljaiak február 6-án a Verseny utcában vívják meg negyedik felkészülési találkozójukat.

Impozáns és egyúttal bizakodásra okot adó mérleggel rendelkezik a téli felkészülési mérkőzéseken a PMFC NB III-as gárdája, amely eddig mindhárom idei előkészületi találkozóját sikerrel vette. Vas László együttese a Majosi SE elleni 6-0-s sikert követően 4-1-re győzte le a Kozármisleny FC-t, míg legutóbb a horvát NK Borac ellen arattak kiütéses 9-0-s diadalt a mecsekaljaiak. Szerdán este újabb erőpróba következik, méghozzá a városi rivális PVSK vendégeként.

A Baranya megyei I. osztály tavaszi idényét a 8. helyről váró Vasutas gárda január elején kezdte el az alapozást. Kósa Sándorék azóta jobbára heti négy tréninggel készülnek, de emellett már lejátszottak két edzőmeccset is. Első nekifutásra 6-0-ra maradtak alul az NB III Közép-csoport listavezetőjének, a Szentlőrinc SE vendégeként. Legutóbb viszont sikerrel vették az akadályt, hazai pályán 2-1-re legyőzték a határ menti horvát Donji Mihojlac csapatát.

A két pécsi csapat legutóbb a 2015/16-os megye I-es idényben találkozott utoljára egymással. A mecsekalajaik akkor mindkét bajnoki összecsapásukat megnyerték a PVSK ellen, itthon 6-0-s fiesztának lehettek szemtanúi a drukkerek, míg a Verseny utcából 0-4-es győzelemmel távozhattak a piros-feketék. A 2019. február 6-án, szerdán 18:00 órakor a Verseny utcai műfüves pályán kezdődő PVSK – PMFC felkészülési mérkőzés díjtalanul tekinthető meg.


Felkészülési mérkőzés
PVSK – PMFC
2019. február 6., szerda, 18:00
Pécs, Verseny utcai műfüves pálya


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram