A hatodik edzőmeccs következik

A PMFC szerdán a horvát másodosztályú NK BSK Bijelo Brdo gárdáját fogadja itthon.

Jó úton halad a tavaszi NB III-as szezonra való felkészülésben a PMFC, amely múlt szombaton zsinórban ötödik edzőmeccsét is behúzta. A Vas László vezette piros-feketék számára az előkészületi találkozók sora ezzel viszont még mindig nem ér véget. A mecsekaljaiak február 13-án, szerdán 14:00 órától az NK BSK Bijelo Brdo csapatával mérkőznek meg a Stadion utcában.

Az Eszékhez közeli kék-sárga gárda jelenleg a horvát másodosztály kiesőzónájában telel. Denis Krstanović tanítványai az őszi bajnoki pontvadászat során 3 győzelem mellett háromszor végeztek döntetlenre és hétszer szenvedtek vereséget. A két csapat egyébként tavaly év elején már találkozott egymással Pécsen, az akkori találkozó 3-2-es vendéggyőzelemmel ért véget.

A február 13-án, szerdán 14:00 órakor kezdődő PMFC–NK BSK Bijelo Brdo felkészülési mérkőzés ezúttal is mindenki számára díjtalanul tekinthető meg. Belépés kizárólag a Stadion utcai garázssor felőli kiskapun keresztül lehetséges. A kilátogató érdeklődők, futballbarátok a megszokott módon, a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részt vehetik birtokba az edzőmeccs ideje alatt.


Felkészülési mérkőzés
PMFC–NK BSK Bijelo Brdo
2019. február 13., szerda, 14:00
Pécs, Stadion utcai edzőpálya


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram