Vasárnap Kozármislenyben főpróbázik a PMFC

Vas László együttese nyolcadik, egyben utolsó edzőmeccse alkalmával a Kozármisleny FC alakulatának otthonában lép pályára február 24-én, vasárnap 14:30-kor.

Február 24-én kerül sor a PMFC felkészülési időszakának nyolcadik, egyben utolsó edzőmeccsére. A vasárnap 14:30-kor kezdődő főpróbán Vas László tanítványai a Kozármisleny FC vendégeként lépnek pályára. A két egymást jól ismerő baranyai csapat számára kétségtelenül remek erőpróbának ígérkezik az egymás elleni találkozó.

A szomszédos kék-fehérek a téli alapozás során már tízszer léptek pályára: elsőként 3-2-re kikaptak a Majostól, majd egy 60 perces találkozót követően 2-1-es vereséget szenvedtek a Szentlőrinctől, rögvest ezután pedig egy 45 perces félidő várt a PEAC ellenében a mislenyiekre, amely számukra kedvező 2-1-es végeredménnyel fejeződött be.

Ezt követően 4-2-re győztek a horvát Belisce ellen, majd pedig a Stadion utcába látogattak Németh Zsolt tanítványai, ahol 4-1-re kaptak ki a PMFC-től. A folytatásban a Vidi II.-t 2-1-re, a Szekszárdot 3-2-re, míg a Pécsváradot és a Pénzügyőrt egyaránt 2-1-re múlták fölül, végül pedig ismét a Szekszárddal megmérkőzve 3-0-ra nyertek a mislenyiek.

A pécsiek az eddigiek során hét edzőmeccset játszottak le: a Majos-t 6-0-ra, a Kozármislenyt 4-1-re, a horvát NK Boracot 9-0-ra, a PVSK-t 6-0-ra, a Bonyhádot 4-0-ra, a szintén horvát Bijelo Brdot 3-2-re győzték le. A mecsekaljaiaknak egyedül a Pécsvárad tudott megálljt parancsolni, amely meglepetésre 3-1-re tudott nyerni a Stadion utcában.

A február 24-én, vasárnap 14:30-kor kezdődő Kozármisleny FC – PMFC felkészülési főpórba mindenki számára díjtalanul tekinthető meg a mislenyi stadionban. A csapatot elkísérő futballbarátok és szurkolók birtokba vehetik a kapu mögötti állóhelyi teraszt, de igény esetben a főlelátón is helyet foglalhatnak a mérkőzés ideje alatt.


Felkészülési mérkőzés
Kozármisleny FC – PMFC
2019. február 24., vasárnap, 14:30
Kozármisleny Stadion


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram