Meccstörténelem: Szeged – Pécs

Az NB III Közép-csoport 19. fordulójában a PMFC a SZEOL SC vendégeként lép pályára az SZVSE Stadionban. A két klubcsapat eddig három alkalommal mérkőzött meg egymással az NB III-ban. A mérleg egy pécsi, egy szegedi siker, valamint egy pontosztozkodás. A piros-feketék háromszor voltak eredményesek, míg a kék-feketék két gólt jegyeztek.

Az első egymás elleni párharcot a 2017/18-as évad nyitófordulójában rendezték Szegeden. Siha Zsolt alakulatának akkor az első félidő végén sikerült vezetéshez jutnia, majd a második játékrészben vendégrészről Koller Krisztián egyenlített, de a hajrában ismét gólt szereztek a kék-feketék beállítva a 2-1-es végeredményt.

A második, már Pécsen rendezett találkozón Szabó Richárd bő félórát követően juttatta előnyhöz a pályaválasztókat, a második félidő hajrájában pedig Koller Krisztián tizenegyesből elért találatával alakult ki a 2-0-s végeredmény. A legutóbbi, de már a 2018/19-es szezonban lejátszott SZEOL SC elleni bajnoki mérkőzés pedig 0-0-s döntetlennel ért véget a Stadion utcában.

NB III Közép-csoport, 19. forduló
2019. március 17., vasárnap, 15:00
SZEOL SC – PMFC
Helyszín: SZVSE Stadion

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram