Meccstörténelem: PMFC–Honvéd II.

A pécsiek szombaton visszavághatnak a fővárosi vörös-feketék tartalékjainak, akik legutóbbi vendégszereplésükkor elvitték a három pontot a Stadion utcából.

Március 23-án, szombaton 15:00 órától hazai pályán folytatja bajnoki szereplését a Vas László vezette PMFC, amely az NB III Közép-csoport 20. fordulójában a Budapest Honvéd-MFA II. gárdáját látja vendégül. Bár a két együttes között ebben az osztályban ez lesz a negyedik összecsapás, leghűségesebb szurkolóink emlékezhetnek arra, hogy a piros-feketék korábban négy alkalommal játszottak a kispestiek második számú csapatával az NB II-ben is.

A másodosztályú meccsek örökmérlege mecsekaljai szempontból nézve igencsak pozitív, főleg a két győzelem és az ugyanennyi döntetlen tudatában. Emellett a gólkülönbség is remek, a korábbi négy meccs alatt a pécsiek kilencet rúgtak és csupán hármat kaptak a fővárosiak tartalékjaitól. Rátérve az NB III-as eredményekre, az eddigi három találkozóból egy baranyai siker mellett született egy döntetlen, illetve egy kispesti győzelem, ezek során a csapatok négy-négy gólt jegyeztek.

Legutóbb 2017. augusztus 27-én vendégeskedett a Stadion utcában a Budapest Honvéd-MFA II. együttese, amely akkor óriási meglepetésre 1-0-ra nyerni tudott a Stadion utcában. Az augusztus 23-ai találkozóra a jegyeket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A belépők ára egységesen 500 forint.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram