Piros-feketék csatája a Stadion utcában

A PMFC NB III-as labdarúgócsapata szombat délután a tavaszi szezonban még veretlen Budapest Honvéd-MFA II. együttesét fogadja.

Első tavaszi győzelmére hajt a PMFC NB III-as labdarúgócsapata, amely a Közép-csoport 20. fordulójában a Budapest Honvéd-MFA II. gárdáját látja vendégül március 23-án, szombaton 15:00 órakor a Stadion utcában. A Vas László vezette mecsekaljaiak a tavaszi szezonban eddig még nyeretlenek, a bajnokesélyes Szeged-Grosics Akadémia vendégeként 1-0-s vereséget szenvedtek, majd hazai pályán 2-2-es döntetlent játszottak az Iváncsa KSE gárdája ellen, legutóbb pedig a szintén a bajnoki címre hajtó SZEOL SC otthonában kaptak ki 2-1-re.

A kispestiek tartalékjai ellenben jól szerepelnek a tavaszi szezonban. A nyitányon 0-0-ra végeztek a bajnokesélyes SZEOL SC vendégeként, majd 1-1-es döntetlent játszottak a listavezető Szentlőrinc SE ellen, a legutóbbi fordulóban pedig 2-0-ás győzelmet arattak a Makó FC felett. Pisont István legénysége összesítésben 8 győzelemmel, 6 döntetlennel, 5 vereséggel, 22 rúgott és 19 kapott góllal a tabella 5. helyén áll. A két gárda őszi összecsapása 2-2-es döntetlennel ért véget, pécsi részről akkor Koller Krisztián és Kálmán Szilárd tudott eredményes elleni.

A március 23-án, szombaton 15:00-kor kezdődő PMFC–Budapest Honvéd-MFA II. mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A hazai bajnoki a 14 év alattiaknak és a 65 felettieknek ingyenes. Belépő: 500 Ft. Az éves, illetve a féléves bérletek természetesen érvényesek a mérkőzésre. Várjuk a lelátóra a pécsi futballbarátokat!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram