Makóra látogatnak a pécsiek

Az első tavaszi győzelmére hajtó PMFC vasárnap a sereghajtó Makó FC vendégeként lép pályára az NB III Közép-csoport 21. fordulójában.

A PMFC NB III-as labdarúgócsapata számára nincs más hátra, mint előre, hiszen a Vas László vezette piros-feketék tavasszal még nyeretlenül állnak a tabella 13. pozíciójában. A baranyaiak az idei szezonban eddig egy döntetlen mellett háromszor szenvedtek vereséget. Hétvégén azonban újabb lehetőségük lesz javítani a pécsieknek, akik március 31-én, vasárnap 15:30-tól a jelenleg a kiesést jelentő 16., sereghajtó helyen álló Maros-partiak vendégeként lépnek pályára.

A Kolozsvári János trenírozta Makó FC ellen eddig három összecsapást játszott le a PMFC együttese. Az előző évadban a mecsekaljaiak idegenben 7-0-ra, itthon pedig 6-1-re nyertek a csongrádiak ellen, míg tavaly ősszel 0-0-ra végeztek egymással a felek a Stadion utcában. A két csapat jelenlegi helyzetéből fakadóan ezúttal is egy kiélezett, kőkemény mérkőzésre van kilátás. Az biztos, a piros-feketéknek mindent meg kell tenniük, hogy tovább növeljék bajnoki pontjaik számát.


NB III Közép-csoport, 21. forduló
2019. március 31., vasárnap, 15:30
Makó FC–PMFC
Makó, Erdei Ferenc téri Sporttelep


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram