Visszavághatnak az őszi vereségért

Vasárnap hazai pályán folytathatja eredményes szereplését az elmúlt két bajnoki mérkőzését győzelemmel záró PMFC, amely április 14-én, 16:00 órakor a két forduló óta nyeretlen Szekszárdi UFC gárdáját fogadja az NB III Közép-csoport 23. játéknapján. A Vas László vezette pécsieket emellett a visszavágás is tüzelheti, hiszen az őszi találkozón a szekszárdiak 1-0-ra megverték a mecsekaljaiakat.

A két csapat tabellán elfoglalta pozíciója alapján nehéz összecsapásnak ígérkezik a hétvégi mérkőzés, mindkét félnek nagy szüksége van a pontokra, hiszen a pécsiek jelenleg a tizenkettedik helyen állnak, míg a tolnaiak négy pont hátránnyal a táblázat tizenharmadik fokán tanyáznak. Az idei szezonban Kvanduk János legénysége idegenben egy győzelemnél jár, három döntetlen és hét vereség mellett.

Az április 14-én, vasárnap 16:00 órakor kezdődő PMFC – Szekszárdi UFC NB III-as mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A jegy ára 500 Ft, míg 14 év alatt és 65 felett ingyenes a belépés.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram