A gól elmaradt, a veretlenség megmaradt

Hazai pályán 0-0-s döntetlenre végzett a Paksi FC II. együttese ellen a PMFC, amely hét forduló óta őrzi veretlenségét a bajnokságban.

Az NB III Közép-csoport 27. fordulójában a bennmaradásért harcoló Paksi FC II. együttesét fogadta a PMFC. A Vas László vezette piros-feketék lendületesebben kezdték az összecsapást, mégis könnyen nehéz helyzetbe kerülhettek volna a 10. percben, de Lőrincz Attila gólba tartó kapáslövését Kovács Benedek hatalmas védéssel a felső lécre tolta ki. Nem sokkal később Kálmán Szilárd élesen belőtt baloldali szögletét Szabó Balázs öklözte ki a rövid kapufánál berobbanó Valkovszki Péter elől. Nem született találat az első félidőben, így 0-0-s állásról folytathatták a mérkőzést a felek.

A küzdelemre nem lehetett különösebb panasz, ugyanakkor mindkét oldalon sok volt a hiba, de ennek ellenére igyekeztek eredményesen játszani a csapatok. A második félidőben javarészt csak a mecsekaljaiak veszélyeztettek, mígnem a végén igencsak megélénkült a meccs. A csereként pályára lépő Juhász László előtt két helyzet is adódott, előbb Szabó Balázs védett, majd pedig kicsivel utána az oldalhálót találta el a pécsi támadó. Hiába mentek előre a piros-feketék, végül 0-0-lal ért véget a meccs, így az immár hét forduló óta veretlen PMFC maradt átmenetileg a tabella 7. helyén.


NB III Közép-csoport, 27. forduló
Pécs, PMFC Stadion, 400 néző. Vezette: Dobai János.
PMFC – Paksi FC II. 0-0 (0-0)

PMFC: Kovács – Valkovszki, Erdős, Katona, Varga – Kálmán (Juhász, 61.), Oliveira, Futó, Kesztyűs (Kiss, 73.) – Koller (Kónya, 67.), Geiger. Vezetőedző: Vas László.

Paksi FC II.: Szabó – Pál (Nagy, 77.), Bobál, Vági, Adamcsek, Berdó, Opavszky, Zsidai, Bognár (György, 89.), Lőrincz (Kovács, 85.), Kiliti. Vezetőedző: Tököli Attila.


Fénykép: Photo Robert Sports

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram