Négy év után ismét a KTE-hez látogat a PMFC

Pmfc-KTE 2-62

Két NB I-es múlttal rendelkező csapat találkozik vasárnap a Széktói Stadionban, ahol a Kecskeméti TE vendége lesz a PMFC.

A hét meccs óta veretlen PMFC május 19-én, vasárnap 17:30-kor a már biztosan bennmaradó Kecskeméti TE vendégeként folytatja szereplését az NB III Közép-csoport 28. fordulójában. A Vas László vezette mecsekaljaiak négy év után látogatnak el újra a Széktói Stadionba.

A két klub gazdag meccstörténelemmel rendelkezik, de erről majd később, előzetesen elég csupán annyit, hogy a lila-fehérek és a piros-feketék mindhárom NB-s pontvadászatban többször is megmérkőztek egymással az elmúlt pár évtized során.

A két együttes őszi találkozója 2-2-es döntetlennel ért véget a Stadion utcában, ahol alig fél óra elteltével Koller Krisztián büntetőjével kerültek előnyben a pécsiek, Vladul Stefal duplájával ugyan fordítani tudott a KTE, de Danijel Romic tizenegyesével sikerült pontot menteni.


NB III Közép-csoport, 28. forduló
2019. május 19., vasárnap, 17:30
Kecskeméti TE – PMFC
Kecskemét, Széktói Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

DZS_3046

Sólyom újra szárnyal

A PMFC kapusa imád védeni és úgy lejönni a pályáról, hogy kiadta magából a maximumot. Az NB III Közép-csoportjának 3. helyén álló PMFC az elmúlt ...