Gálameccs vezeti fel a vasárnapi bajnokit

Az öregfiúk gálameccs után közösen nézik meg az NB III-as bajnokit.

Két nagy hagyományokkal rendelkező klub találkozik vasárnap a Széktói Stadionban, a KTE és a PMFC az NBI-ben is több éles csatát vívott. A bajnoki mérkőzés előtt egy kis nosztalgiára is lesz lehetőség, hiszen a két klub öregfiúk csapatai is találkoznak egymással a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

A nagypályás gálameccsre 14:30-kor a Tó Hotel melletti SZIK pályán kerül sor a szabadidőközpontban, ahol 2×30 perces mérkőzésen feszülnek majd egymásnak a korábbi lila-fehér és piros-fekete kedvencek. A találkozót követően vacsora, illetve közös meccsnézés szerepel a programban.

A PMSC-ben többek közt Mészáros Ferenc, Bodnár László, Tomka János, Szabados József, Megyeri Károly, vagy éppen Kulcsár Árpád is pályára lép, Kecskeméti részről a teljesség igénye nélkül Csordás Csaba, Némedi Norbert, Montvai Tibor, Koncz Zsolt és Balla Mihály is keretben van, míg Czéh László vélhetően mindkét mezt magára ölti majd.

„Nagyon jó nevekből álló pécsi csapat látogat el Kecskemétre, nagyon örülünk, hogy vendégül tudjuk őket látni. Mi is 13-14 játékossal, erős maggal tudunk csapatot állítani, mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre! A találkozó után egy közös vacsora, majd a KTE – PMFC bajnoki mérkőzés megtekintése szerepel még a programunkban” – mondta Kovrig Ákos.

A gálameccs tehát 14:30-kor kezdődik a SZIK pályán, a KTE – PMFC bajnoki ezt követően 17:30-kor a Széktói Stadionban.


A PMSC öregfiúk várható játékoskerete: Bodnár László, Palaczki János, Kocsis István, Nagy Ervin, Mészáros Ferenc, Élő Tibor, Tomka János, Koleszár Viktor, Győri János, Hosszú Zoltán, Lőrincz Sándor, Megyeri Károly, Szabados József, Lehota Tibor, Biodrowich Péter, Czéh László, Lőrinc Antal.


Forrás: kecskemetite.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram