A foci mellett a táplálkozás is fontos

IMG_8433

A Danone Focikupa a Gyermekekért pécsi elődöntője kapcsán Vincze Ottó, Mészáros Ferenc, Megyeri Károly és dr. Őri László nyilatkozott a PMFC TV-nek.

A PMFC U12-es együttesnek sikerével fejeződött be a Danone Focikupa a Gyermekekért pécsi regionális elődöntője. A hazai pályán játszó fiatalok a fináléban a Kaposvár csapatát győzték le 1-0-ra, így ők vehetnek részt a kupa budapesti országos döntőjében. A tornát megelőző ünnepélyes megnyitón felszólaltak a pécsi foci ikonikus alakjai, így Mészáros Ferenc és Megyeri Károly.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség által támogatott U12-es torna célja, hogy a gyerekek körében is népszerűsítse az egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást. Ennek fontosságáról beszélt dr. Őri László, Pécs alpolgármestere, illetve Vincze Ottó, a sorozat tiszteletbeli nagykövete. Utóbbi ráadásul elárulta, hogy játékosként is mindig szeretett Pécsre látogatni, mert a városban az életet és a labdarúgás szeretetét tapasztalta.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

13837195776997289593121275704130n

Daka Lászlóra emlékezünk

Ma lenne 76 éves korábbi középcsatárunk, aki a Newcastle United kiejtésében is komoly szerepet vállalt. 1943. május 23-án, Siklóson született Daka László, aki a sportág ...